De SCHIP-aanpak

Dé aanpak bij relatie problemen en echtscheiding

Relatieproblemen

Verkeert jouw relatie in slecht weer? Weet je niet hoe hier uit te komen? Krijg je de onderlinge communicatie niet goed meer op gang?  Dan wordt het tijd om dieper te gaan. De SCHIP-aanpak krijgt boven water wat al te lang diep ondergedompeld is gebleven. Samen leer je te luisteren naar de kwetsuren die je elkaar vaak onbedoeld hebt aangedaan. Daarbij gaan jullie opnieuw verbinden. Je leert je eigen en elkaars behoeften kennen en hierover te praten.

Scheiden

Is het te laat?  Heb je besloten om te gaan scheiden? Veertig procent van de huwelijken loopt op de klippen. Relaties die zich jarenlang opgebouwd hebben komen vaak met een klap tot stilstand. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Dar is rouw. Je hebt tijd en energie nodig om je relatie af te bouwen en dat gaat zeker niet vanzelf.

Door het  inzetten van de SCHIP- aanpak worden jullie geholpen om als ouders zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zodat je verder kunt als partners in ouderschap.

Ouderschap na scheiding, verbinden na de scheiding.

Ook voor ouders die inmiddels gescheiden zijn is de SCHIP-aanpak geschikt.  Bij deze aanpak  gaan we  er niet vanuit dat je elkaar los moet laten maar juist dat je samen naar een nieuwe verbinding moet zoeken. Als partners in ouderschap na de scheiding. Want goed voor je kinderen zorgen dat willen we toch allemaal? De SCHIP-aanpak bewerkstelligt dit. Dat betekent hard werken als gescheiden stel. Samen ben je ooit begonnen aan deze relatie. Samen zul je hem ook af moeten ronden. Samen rouwen om wat verloren is gegaan. Gezamenlijk een postrelationeel  rouwtraject doorlopen. Hoe moeilijk dat ook lijkt. Je hoeft dat niet alleen te doen. Als SCHIP-behandelaar help en ondersteun ik jullie daarbij.

Je kunt me bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

06-44687774 of : d.a.devreugd@gmail.com